Avondjogging 2022


DAGINSCHRIJVINGEN


De online voorinschrijvingen zijn afgesloten. Je kan wel al gebruik maken van de tool voor daginschrijvingen. klik daarvoor op deze link of op de onderstaande knop.


Je krijgt dan wel een bevestigingsmail (als je een emailadres opgeeft uiteraard), maar geen QR code of betalingsuitnodiging. Je meldt vrijdag tussen 16u30 en 18u15 gewoon aan bij 'afhalen nummer' op ons wedstrijdsecretariaat in de voetbalkantine van WSL Lotenhulle (Breestraat 1). Daar kan je het inschrijvingsgeld cash of met Payconiq betalen.


PRAKTISCHE INFO


Vrijdagavond 30 september 2022, als start van de jaarlijkse oktoberkermis, organiseert Loo Vereenig(d)t opnieuw haar traditionele AVONDJOGGING.


Je hebt de keuze tussen 3 afstanden: 4, 8 of 12 kilometer.


Inschrijven doe je best op voorhand. Dan verloopt alles veel vlotter. 


Op de dag van de wedstrijd kan je vanaf 16u30 jouw borstnummer afhalen in de voetbalkantine van Lotenhulle (Breestraat 1). Zonder borstnummer kan je niet starten!


Aan de voetbalkantine zijn ook kleedkamers en douches voorzien.


De wedstrijd start om 18u30 op het dorpsplein van Lotenhulle.


Nadien, vanaf ongeveer 20u30, vindt in de voetbalkantine ook de prijsuitreiking plaats en kan je aan de hand van jouw startnummer ook deelnemen aan een met veel natura-prijzen gevulde tombola.  Alles is dus voorzien om er nog een geweldige après-run van te maken!


PARCOURSRESULTATEN

Volg live (in real time!) de resultaten van onze AVONDJOGGING!